FÖLJ BLOGGEN

Följ min blogg med bloglovin

rons hiss och diss


Rons Hiss -  Idag hissar jag min nya mustage,  det är verkligen snygg. Och alla tjejer gillar mej, dom kollar på mej varenda gång jag går förbi !:) hehe, det är verkligen kul. Jag är glad att jag skaffade den, och jag tror att Harry är lite avundsjuk på mej, han vill säkert också ha alla blickar på sig, speciellt tjejernas.



Rons Diss - Idag dissar jag det dåliga vädret som Hagrid orsakat. Han råkade säga en trollformel som gör så att det regnar, blåser, åskar, snöar och soligt samtidigt, det är jätte jobbigt.! Och professor Dumbledore kan inte göra något åt det. Huvvaaaa.

Quidditch

Så nu har man börjat med Quidditch, och det är verkligen kul. Men jag har ingen egen kvast, måste köpa en ny. Men jag får låna Harrys Nimbus 2000 tills jag hittat en.
Vilken utav dom hära ska jag köpa?

1:


2:


3:

Rons Hiss och Diss


Rons Hiss - Idag hissar jag min nya trollstav! Har köpt en ny nu och det blev nummer 1 av dom tre som ja la ut bild på. Den är jätte bra. Den är rosa, och jag gillar rosa.


Rons Diss - Idag dissar jag Nevilles snarkningar. Ni ska bara höra hur han låter när han sover, det är ju förfärligt. Hela sängen skakar när han snarkar, och Scabbers blir jätte rädd. Så jag måste alltid gå ner och lägga mej i sällskapsrummet, och det är alltid kallt där nere.
Jag kanske borde lägga en förtrollning över Neville så att han inte snarkar! :D va tycker ni om det?


MVH RON WEASLEY

RSS 2.0