Nu är jag....

....frisk! :D Japp!:) så är det! Nu är trollkarlssjukan över och det är verkligen tur! För på söndag kväll smäller det. Då är det premiär på Trollkarls Idol, och jag har så klart anmält mig! :) Klart att man ska vara med nu när det äntligen är det! Det brukar vara var 50:onde år. Så nästa gång det är så är jag... hmmm..... 71 . XD hahah! Kanske anmäler mig då också! Vem vet, jag kanske är pigg som en mört då! haha !
Men nu ska jag gå och lägga mig, måste ju vara pigg imorrn på idol! :D hejdå


Renoverat

Som ni kanske ser så har jag fixat en ny header, blev less på den förra. Men det ärkul med lite förändringar! Jag ska försöka bli mer aktiv, men det händer så mycke just nu! Men skolan och allt! Just nu är jag väldigt sjuk, har fått trollkarlssjukan, en väldigt allvarlig sjukdom. Så just nu går ja på pencelin. Men nu ska jag vila lite så att jag kan vara med Harry ihelgen!:D Men det är inte säkert att han vill vara med mej! Bråkat en massa ;/ så ja känner mej ganska ledsen! Men vi löser det nog på nått sett.

KING

Hhaha; ) framsidan på tidningen PLAYWITCH :D OCH TEXTEN STÄMMER.


Rons Hiss och Diss


Rons Hiss -  Idag skulle ja vilja Hissa Hagrid, han har äntligen träffat en brud. Hon heter Beda Mcsurf. Hon är en liten dvärg så det blir nog ganska jobbigt för dom när dom ska pussa varandra, Hagrid som är så lång, och Beda som är så kort. Men dom är ändå väldigt fina tillsammans. :)


Rons Diss - Idag vill ja verkligen dissa Nevilles groda. Han bet mej i lilltån i natt så den är alldeles blå och svullen. Den är ungefär lika stor som min stortå. Och det är inte bra, måste nog gå till Madame Pomfrey.

Dålig Uppdatering

Hej alla därute i trollkarlsvärlden.

Jag vet att ja e ganska dålig på att uppdatera, och det beror på att jag verkligen inte vet vad jag ska skriva. händer ju inte så mycket nu på hogwarts. Det måste verkligen hända någonting snart. Måste nog be Fred och George göra nått bus eller nått! Fast njaa, då kan dom bli avstängda. haha ! rätt om dom då!
Men nu ska jag gå och hälsa på Hagrid, det var ett tag sen nu, och han har hittat en fru:D haha dom e så gulliga tillsammans.!

RSS 2.0