Förvandlingskonst

Hej, nu har vi förvandlingskonst med professor McGonagall, och idag ska vi lära oss att förvandla våra kompisar till strutsar. Ehmm  ! ja lyckades inte så värts bra, ja förvandlade Neville. Och han är fortfarande struts, professor McGonagall, är inte så värst glad på mej. Neville springer runt som en galen struts i klassrummet, han försöker också he ner huvudet i golvet :o
Men nu måste jag gå för nu ska Harry förvandla mej, jag hoppas det kommer gå bra. Hejdå


Jag kan inte...

...sova. Vaknade av att jag drömde en hemsk dröm om spindlar. Och jag hatar spindlar. Jag vet att det är fjantigt, men sån är jag! Så jag funderar på att gå och lägga mej igen. Får nog sova med lampan tänd, annars kommer jag tro att det är spindlar som kryper i taken och efter väggarna. För det kan säkert vara spindlar som kommer, man vet aldrig.

Men nu ska jag sova.

Brothers and sister

Ja, jag kanske borde berätta lite om mina syskon. Jag har två storebröder som heter Fred och George, dom gillar att göra bus osv. och jag har en lillasyster som heter Ginny, som är kär i Harry Potter. (Så Harry nu vet du varför hon alltid blir så nervös när hon träffar eller ser dig: ) Jag har även tre andra storebröder, Percy, Charlie och Bill.
Min mamma heter Molly och min pappa heter Arthur.


trollstav

Hej. Jag funderar på att köpa en ny trollstav eftersom min har gått av. Dumbledore råkade trampa på den härom dagen.

Så vilken av dom här trollstavarna ska jag köpa? 1, 2 eller 3?

1:


2:


3:




Rons Hiss och Diss


Rons Hiss - Jag hissar mina nya kallingar. Dom är verkligen fina. Dom är blå med gyllene kvicken på. Och det bästa av allt är att gyllene kvicken rör på sig på kalsongerna. Jag är verkligen glad för dom. Fick dom av Dumbledore när jag fyllde år för en vecka sen.  Harry är verkligen avundsjuk, för han vill också ha sånna kalsonger. Men han skulle ändå aldrig passa i dom.

Rons Diss - Jag dissar Harrys runda fula glasögon. Dom är verkligen fula och GAMMLA, han fick dom när han var bebis så det är verkligen dags för han att byta nu. Det känns som om jag är dum mot Harry men jag säger bara vad jag tycker, man ska ju inte gå runt och ljuga.


sleep

Okej, jag skäms verkligen. Jag somnade idag på Proffesor Snapes lektion i försvar mot svartkonst. Och det värsta va att Proffesor Snape märkte det. Så jag vaknade med att ja fick en smäll i bakhuvudet, och när lektionen va sluta fick jag sitta kvar i en hel timme. Harry och Hermione bara skrattade åt mej. Jag känner mej verkligen mobbat. Jag funderar ba att ge tillbaka mot Harry och Hermione. Men jag vet inte om jag vågar, som sagt så är jag väldigt feg. men nu prata vi inte mer om det.

Hogwarts

Hej alla Hogwarts elever.
Nu sitter jag i sällskapsrummet och väntar på att Harry ska vakna, men han kommer nog sova hela dagen och missa alla lektioner som vanligt. Men jag måste nog prova väcka han, annars kommer Proffessor Snape bli väldigt arg. Men han är nästan alltid arg på Harry, han hatar nog Harry. och jag tror att det beror på Harrys glasögon, dom är fruktansvärt fula, tur att han ska skaffa nya snart!

Men nu har vi snart försvar mot svartkonst, så jag måste väcka Harry,


Ohh, jag måste bara ha den!

Wizardmagasin

Hej,
nu har vi försvar mot svartkonst, men jag får egentligen inte sitter och skriva för Professor Snape. Men han gick iväg en sväng med Neville , så då kan jag passa på att skriva!

NEJ NU KOMMER HAN!

ohh, nu gick han! bäst jag stänger av. Hejdå


Jag och Harry igår på fotningen för trollkarstidningen! Harry fick inte ha sina glasögon. ;/

OMG

Cha cha Hogwarts elever.
,
Sitter nu i sällskapsrummet med Hermione, Hagrid och HARRY + massa andra elever. Fast jag skulle helst vilja vara själv med Harry,men det får jag nog vara nån annan dag.
Idag försökte Luna Lovegood ta min trollstav, undra vad hon skulle ha den till. hehe , det vill jag nog inte veta! Hon kan ju skaffa ett eget trollspö. jaja, har iallafall haft prov idag om hur man odlar mandagoror,. Och jag tror det gick ganska bra. Men jag såg att Harry fuskade.! :o han har aldrig fuskat i hela sitt liv, jag måste nog prata med han.

Hejdå


Jag är verkligen cool på den här bilden!


Friends forever

Hej, som ni serså har jag fixat en header. och jag är väldigt nöjd med den!.

ujkl
kj
 
Ja är verkligen snygg på bilderna !;)


Header

Jag ska snart lägga in en bloggheader!:)

men tills dess så besök www.harrypotterslife.blogg.se

Äntligen

Hej, nu är självaste Ron Weasley skapat en blogg,! fast jag vet inte vad jag ska skriva om. men jag lär nog komma på något att skriva! Nu ska jag gå på toan me Harry! Bye !

RSS 2.0